magazines

Al tijdens mijn opleiding Journalistiek mocht ik (voor één dag) hoofdredacteur zijn, toen nog voor een krant met een oplage van 20. Daarna heb ik heel wat meer bladen mogen maken, onder andere voor het AMC, de Hogeschool van Amsterdam, het Expertisecentrum Veilige Publieke Taak en het CAOP. Hiervoor heb ik nauw samengewerkt met redacteuren, fotografen, vormgevers, websitebouwers en drukkers.

geneeskunde-onderwijscoverdiscours-maart2013

Voor het AMC maakte ik drie jaar lang, drie keer per jaar het blad Discours, over geneeskunde-onderwijs binnen de opleidingsregio van het AMC. Hiervoor leidde ik een redactieraad met hoogleraren, om vervolgens met journalisten, fotografen, vormgevers en de drukker een papieren en digitaal blad te maken. Bekijk recente nummers van Discours op de website van het AMC, of bekijk een van de nummers van mijn hand.

e-zine over onderwijs

ezine-caoponderwijs

Het CAOP wilde zich eind 2016 profileren op het gebied van de onderwijsarbeidsmarkt. Samen met collega’s maakte ik een online magazine, onder andere over flexibilisering, regionale samenwerking en carrièreperspectieven in het onderwijs. Ik stuurde tekstschrijvers en de fotograaf aan en zorgde samen met webredacteuren voor een mooi eindresultaat.

de toekomst van agressievrij werk

evpt-toekomst

Voor het Expertisecentrum Veilige Publieke Taak maakte ik samen met collega’s het boekje De toekomst van agressievrij werk, waarin bestuurders en leidinggevenden uit verschillende sectoren vertellen over hun aanpak van agressie en geweld. Het boekje werd gedrukt en verspreid via de website agressievrijwerk.nl.